Reviews

Jeroen

Op 3-6-2017 zijn wij getrouwd in Oisterwijk, Brabant. De nacht ervoor heb ik met mijn getuigen in mijn woonplaats Amsterdam geslapen. Tot mijn grote verrassing had mijn moeder deze auto gehuurd om ons naar de trouwlocatie te brengen. Wat een ge-wel-di-ge entree was dat! Onderweg veel bekijks en we reden echt in stijl. De kers op de taart was de playlist vol met Amerikaanse Soul-muziek die Dick had opstaan. Een aanrader voor iedereen! Vriendelijke groet, Jeroen Markenstein

Ikina

De trouwauto van Dick was een verrassing op het trouwfeest van mijn dochter. Trefwoorden: bijzonder, mooi, professionele dienstverlening door Dick, aardig, verrassend, waar voor je geld. Een aanrader voor iedereen die zijn feest een gouden randje wil geven!!
100% top.

Niels

Ik had op korte termijn (anderhalve week) een mooie auto nodig voor een extreem kort ritje naar de kerk. Dick was flexibel en had een mooie prijs. Mijn, nu, vrouw, was enorm verrast door de auto en straalde enorm. Het was geweldig om naar de kerk gebracht te worden in deze fantastische auto. Dick bedankt voor je bijdrage aan onze mooie dag!

Terry Bal

Op 15 mei zijn wij getrouwd. Wat een ervaring om in die prachtige oude auto rondgereden te worden. Dick gedroeg zich als chauffeur zeer professioneel. Aardig gezellig en een praatje onderweg maken! Deze auto staat echt prachtig op de foto’s hij blinkt er echt uit. Een aanrader

Ronald Holdinga

Op 5 okt tijdens een weddingfair deze auto zien staan WAUW!!  Gelijk verkocht aan deze bolide. Onze trouwdatum even door gegeven aan Dick, eigenaar en chauffeur van deze mooie Ford.   15-05-2015 het duurde nog wel even, maar wat hadden wij er zin in om ons rond te laten rijden in deze auto.
Week voor de bruiloft nog even contact gehad over het exacte tijdstip van ophalen.
Eindelijk was het dan zover!
Vanuit Beverwijk naar Velsen-Noord en vanuit  Velsen-Noord naar Velsen-Zuid.
Wat was iedereen onder de indruk van de auto, geweldig. Wij zijn over sluizen gereden zodat de gasten zich konden verzamelen op de trouwlocatie. Halverwege de sluizen nog een foto gemaakt. Alles kon en alles mocht, heerlijk even rust voor dat de chaos begon. Bedankt Dick het was super.

Ina Walthaus

19-mei 2015

Wij wilden als familie mijn broer verrassen met een feestje omdat hij 70 werd. En wat is er leuker dan thuis opgehaald te worden door zo’n mooie Ford, met Dick als chauffeur en je te laten rondrijden door het mooie Santpoort naar de blokhut in Santpoort Zuid.Onze broer heeft genoten!!!! Dick, bedankt voor deze gezeligge en nooit te vergeten rit door ons dorp in jouw supergave Ford!!

Stephanie de Borst

04 mei ’15

Op mijn 21e verjaardag heb ik een feest gegeven met als thema “rock and rollDick heeft mij met z’n mooie Ford naar het feest toegebracht, en daar stond iedereen verkleed in het thema van het feest op mij te wachten De auto paste hier perfect bij

Bryce & Monique

Wij zijn Bryce & Monique en zijn door Dick met z’n mooie oude auto op onze trouwdag 10-6-11 naar onze locaties gereden. Het is een bijzondere auto met genoeg ruimte achterin voor zowel de bruidegom als de bruid met haar jurk! De sfeer in de auto hadden we te danken aan de chauffeur! 

Anneke en Dirk-Jan Bervoets

Heel erg bedankt, dat jij en je prachtige Ford hebben bijgedragen tot het slagen van onze trouwdag. Wat een heerlijke auto en hij ziet er ook indrukwekkend uit. Ook een fijne chauffeur, die de auto helemaal onder controle had. Ik had niet verwacht dat deze toch hele grote auto tot bij de trouwlocatie kon voorrijden. Daardoor konden ook veel mooiere foto’s worden genomen. Nogmaals bedankt. Anneke en Dirk-Jan Bervoets

Roy en Nathalie

Op 21 september 2012 was voor ons een spannende dag aangebroken, eindelijk na 22 jaar zouden we ons ja-woord geven aan elkaar in de Gravenzaal aan de Grote Markt in Haarlem. Rond 11 uur kwam Dick aangereden in zijn Ford die eruitzag alsof hij uit Cuba kwam dus geheel in Cubaanse stijl. Van te voren hadden wij met Dick kennis gemaakt en gepraat over de invulling van de dag. Gelukkig vertelde hij uit ervaring dat we bepaalde routes anders moesten indelen en dat is fijn, want zoals je weet op zo een dag is het moeilijk voor ons om aan alles te denken. Nadat Dick mij gerust had gesteld, dat het allemaal goed zou komen die dag, zijn we de mooiste bruid die ik ken gaan ophalen en door gereden naar het stadhuis. Dick vertelde mooie verhalen tijdens de rit en is dus erg geschikt voor dit soort dagen want, hij brengt rust en relativeert op de juiste momenten, dit alles is zeer aangenaam en ik zeg als je een chauffeur inhuurt kan je het beste Dick hebben! Nogmaals bedankt en we zien elkaar vast nog een keer!

Robin & Cynthia 

Dick heeft ons op 2 juli 2010 erg blij gemaakt doordat wij zijn ontzettend mooie Ford mochten gebruiken als trouwauto. Zelf heeft Dick zich als chauffeur opgesteld en dit hebben wij als heel prettig en fijn ervaren! Dick was betrokken, oprecht en gezellig. Mede dankzij hem hebben wij een superdag gehad!

facebooktwitterlinkedin